CĂTĂLIN - MMA FISHING TEAM

SALUT!

Bine ai venit pe ponton!
Sunt CĂTĂLIN GHEORGHE, Membru al proiectului MMA Fishing Team și în timpul liber pescuiesc împreună cu prietenii.
Pescuitul este unul dintre hobby-urile mele. Am pornit precum majoritatea dintre voi, cu undițe din stuf și bambus și cârlige confecționate din bolduri. În vacanțele de vară am prins primii cărășei și primele roșioare, la râme de pământ. Unde altundeva dacă nu în satul bunicilor, unde am copilărit. Împreună cu prietenii colindam desculți toate băltoacele și șanțurile doar ca să vedem dansul plutei jumulite direct din aripa gâscanului! Și pentru că viața omului este mereu în coadă de pește, am colecționat aventurile pescărești, pe care le împărtășim și cu voi! Sperăm ca peste ani, la gura sobei, la un vin fiert, cu piciorul pe câine și pisica pe umăr, să ne amuzăm copios de perioada în care fiind pescari, bălți cutreieram!

Purtați de nostalgia acelor vremuri, am creat proiectul MMA Fishing Team. Practicăm pescuitul exclusiv din plăcere și nu ne-am propus să atingem vreo performanță anume! Neserioși din fire întinse pe ape, evadăm din când în când din jungla urbană! Deconectați de la tehnologie căutăm să ne reconectăm cu natura. Tăcem ca peștele și ascultăm liniștea. Peștele țintă este Crapul. Pe malul lacului, timpul este încă răbdător cu oamenii! Ne relaxăm la pescuit. Cu mintea pe redresor înfruntăm cotidianul cu un boost de energie! Savurăm filă cu filă albumul foto proaspăt actualizat, până la următoarea ieșire!

Apreciem faptul că mergi pe selecție și că uneori, din plaja aceasta imensă a Fish Vlogging-ului, ai ales să interacționezi și cu noi!
Dacă te identifici cu acest tip de conținut, abonează-te la canalul MMA Fishing Team și astfel vei susține acest proiect pe termen lung. Aprecierile tale ne motivează să continuăm și vom încerca să te răsplătim cu conținut de calitate! Te așteptăm cu bonton pe ponton!
FIRE ÎNTINSE! ȘI NU UITA! APA TRECE, PEȘTELE RĂMÂN! RĂMÂI PE PATUL DE NADĂ!

Căutăm oameni cu aceeași pasiune. Vrei să faci parte din Clubul MMA Fishing Team?
Trage-ți un scaun mai aproape și hai să dăm drumul la poveștile pescărești!
Contact pe email: catalingheorghe89@gmail.com sau la telefon: 0766.688.798.TOP 9 PEȘTI ADUȘI PE SALTEAEVOLUȚIE PERSONAL BEST LA CRAP - SPECII ȘI LOCAȚII


COMUN / ROMÂNESC

15,86Kg
BALTA FLOAREA POPEȘTIULUI
OLD PB: 7,64Kg - 10,00Kg - 12,00Kg
8,20Kg
LACUL CORBU
OLD PB: 0,00Kg - 0,00Kg - 6,50Kg
5,60Kg
BALTA MILOTINA 1
OLD PB: 0,00Kg - 0,00Kg - 0,00Kg
2,00Kg
LACUL NUCETU
OLD PB: 0,00Kg - 0,00Kg - 0,00Kg
SALONTA / OGLINDĂ

7,80Kg
BALTA FLOAREA POPEȘTIULUI
OLD PB: 0,00Kg - 0,00Kg - 0,00Kg
AMUR / CTENO

0,00Kg
LOCAȚIE
OLD PB: 0,00Kg - 0,00Kg - 0,00Kg

Contact:   MIHAI ALIN ION  |  MARIUS MARIAN VOINEA  |  Navighează:   HOMEPAGE