Pescuit la Crap pe cea mai 9 Locație - King Lake

MMA Fishing Team - La pescuit cu prietenii


       Personal am redescoperit plăcerea pescuitului pe fosta Baltă Ciocârlia 3, care după doi ani de pauză a îmbrăcat haina nouă a unui lac pe care se pescuieşte exclusiv în regim C&R! Pot spune că transformarea este una spectaculoasă! Driluri surpriză, peşti nervoşi, tupeişti în sesiunea foto-video, condiții foarte bune, în continuu upgrade, o administrație care a gândit lucrurile pe termen lung! Sincer abia aştept să revin! Sunt convins că în scurtă vreme King Lake va fi trecut pe apelare rapidă şi în telefoanele pescarilor de top!

       Așa cum menționăm de fiecare dată în descrierea Clipurilor de pe Canalul de Youtube MMA FISHING TEAM, povestea scrisă a acestei partide o puteți găsi doar pe site-ul nostru, sub forma unui articol documentat, cu fotografii și informații detaliate ale partidei.
       Dacă nu ai urmărit deja Clipul Acestei Partide, îl găsești în josul paginii! Iată cum a decurs partida noastră!

       Pentru că zilele noastre libere s-au aliniat astfel încât să putem organiza partida în timpul săptămânii, am prins lacul destul de liber și ne-am putut orienta către "capătul de baltă" cum se spune. Cunoșteam locația din partidele avute în anii anteriori. Pe atunci se intitula Balta Ciocârlia 3 - Pescuit Sportiv cu posibilitate de reținere. Profilul lacului s-a schimbat iar locul acelui banner a fost luat acum de indicatorul King Lake - Catch & Release! Vis a vis de indicatorul de locație - Comuna Ciocârlia, Județul Ialomița.

MMA Fishing Team - La pescuit cu prietenii


       Am ajuns relativ foarte repede, pe ruta Buzău - Urziceni sunt aproximativ 40 de Km până la locație. Ne-am instalat în tihnă și sub influența a două beri reci descăpăcite violent am făcut strategia de filmare a noului clip. Cealaltă strategie, pentru prins crapii, este secretă chiar și pentru noi, ca de fiecare dată, însă, ca de fiecare dată, curge de la sine! Berea mai mult ... strategia mai puțin! King Lake este la ora actuală cea mai nouă locație destinată pescuitului la Crap în regim Catch & Release din România!

       Lucrările erau încă în toi când am ajuns noi, de aceea am căutat să obținem cadre de filmat cât mai ferite de zonele unde se muncea de zor. Impactul este mare când totul este pus la punct și nu am vrut să dezvăluim prea multe. Însă, din momentul în care citiți acest articol sau vizionați clipul garantat veți putea merge să vizitați varianta King Lake 2.0 Beta, cu update-uri zilnice! Procedura standard, conform regulamentului, am descărcat bagajeria, am dus mașina în parcarea special amenajată, am așezat cele trei lansete permise și trepiedul pentru a surprinde orice fază interesantă a partidei de pe standurile 22 și 23, rezervate pentru 24 de ore de către renumiții pescari de la MMA FISHING TEAM ale căror nume ne scapă! De reținut faptul că am ales să nu nădim deloc până la primul semn al peștilor. Sunt locatari nou - veniți și nu știm cum reacționează. Am pescuit în scară, căutând crapii. Crapii se deplasau tot în scară, căutând să nu fie căutați. Ne-am evitat unii pe alții până pe la ora 2 noaptea când stația a dat trezirea! Primul mustăcios venit la drive-in-ul MMA, a fost cel din poza de mai jos.

MMA Fishing Team - La pescuit cu prietenii


       Printre altele, pe timpul nopții am bibilit la niște Ghinde SNOWMAN, realizate din Boilies tare Bucovina și Bază Flotantă de Pop - Up comun, 14 mm, de culoare portocaliu - gălbui, cu aromă de usturoi. Le-am legat la un Cârlig Razor mărimea 8, cu fir textil cam gros, de 0,30 de la FL. Le-am echilibrat din ochi și spre surprinderea mea a și dat rezultate. Ansamblul detaliat îl găsiți în poza de mai jos dar și realizarea sa pas cu pas în clipul din josul paginii, mai exact începând cu minutul 5.

       Primul Crap al partidei, cel din poza de mai sus, a mușcat exact la Ghinda confecționată de mine. Teoretic aveam o pistă pe care să o abordăm începând cu zorii zilei, în speranța că Snowmanul va fi cheia succesului. Un alt aspect ar fi faptul că am scurtat lungimea forfacului cu vreo 2 - 3 centimetri, atât a celui textil cât și a celui confecționat din fluorocarbon.

MMA Fishing Team - La pescuit cu prietenii


     Am nădit din nou, printr-o probă rapidă de dublu - cobră. Legat de partea de nădit, pentru această partidă am optat să lucrăm cu bile de la Seduction Baits, Monster Crab și Căpșună Tare, variantele de 5 Kg. Din fericire, o oră mai târziu, COMoara Vlăsiei mi-a oferit și mie ocazia de a-mi modifica recordul personal. Dintr-o chiauneală de vin, broaște, păsări, plescăit de valuri și scârțâit de scânduri, m-am trezit în alarma dulce a unui avertizor. Swingerul de culoare verde îmi dădea flash-uri! Marius îmi dădea coate și striga:
     - Scoală băăă, că a luat deja fir! Dacă mă bag eu pe urmă iar spui ca ți-am furat drill-ul!
     - Vezi draq` cum faci pozele de data asta, poate îți bagi iar degetul ăla mare în cadru! Strig eu încercând să mă înviorez. Încă de la înțepare mi-am dat seama că este un pește mărișor, firul tensionat și lanseta curbată îmi confirmau bucuria. De acord cu mine a fost și cântarul, care s-a fixat la 13,7 Kg! Un drill lung, de vis, o primă confruntare cu un pește mai mare de 10 Kg, un exemplar cu o formă un pic alungită și mustăți à la Yosemite Sam! Crapul a poftit la două bile Bucovina Competition Gold. Și nu s-a lăsat până nu și le-a trecut în meniu. Una dintre cele mai faine poze cu capturi, pe care am și adaugat-o rapid între coperțile albumului de pescuit!

MMA Fishing Team - La pescuit cu prietenii


     Dacă Marius a deschis partida, pe zi, cu acel 8,5 Kg, eu am închis partida, tot pe zi, cu un 11,92 Kg! Evident că aș fi preferat să avem parte de mai mulțe capturi ziua, ca ședința foto - video să se desfășoară sub lumina naturală, însă peștii mai mari se hrănesc mai bine noaptea, în general. Deși locația este situată la doar 30 de Km de București, pentru a bifa această ieșire în echipă a trebuit să conduc aproape 460 Km: București - Buzău, Buzău - Moara Vlăsiei, Moara Vlăsiei - Buzău, Buzău - București, plus 100 de metri din parcare până la Profi și cărat 2 six pack-uri de bere pentru a asigura bunul mers al operațiunii de editare a clipului pentru Canalul de Youtube MMA Fishing Team. Însă pasiunea implică sacrificii iar totul este bine când se termină cu bine nu?
     Puțini dintre voi se vor întreba între ei, căci nu vor îndrăzni să ne întrebe direct pe noi, din motive politice, care este faza cu intrușii ăștia doi, Știucanu și Babușcă! Mai exact, Fanu Știucanu și Mușcă Babușcă! Care-i viața-n morții lor, de-ai cui sunt maică, de ce se bagă în seamă cu jmecherii și cu cine le-a pus undița-n mână, să moară, să facă, să dreagă, dacă nu! Drept urmare, ne injurăm pe carne de Crap să mai păstrăm un pic misterul, dar nici prea mult căci cică ce e mult strică! Așa că mai aruncăm niște nume la derută:

     Cioacă Mincioacă, Melnic Juvelnic, Auraș Ciortănaș, Nelu Cumielu, Boacă Ghindoacă, Don Scobar, Relu Țampurelu, Dodel Brebenel, Dan Ciomârtan, Dinu Rechinu, Don Sturion, Gigel Rogodel, Nădău Bălălău, Tache Mulinache, Doru Prădătoru, Irina Sardina, Gina Savarina, Hogea Podlogea, Zdrelea Jagardelea, Pralea Năzdralea și Jujău Mandrilău ...

Nu uita să adaugi în minciog CARICAPTURA PESCARULUI!
Poți câștiga o Caricatură Amuzantă cu tematică pescărească, pentru tine sau prietenii tăi!
     Ca o scurtă concluzie, nu putem să spunem decât că am avut ocazia să pescuim pe o locație cu blazon, care știe cum să și-l respecte, mulțumim administrației Moara Vlăsiei 2 și ne retragem în liniște, fără să scârțâim ușa, nu vrem să speriem nici peștii și dorim să lăsăm loc de revenit și pentru alte partide! În altă ordine de idei, știm că pentru mulți pescari cu ștate vechi și epoleți, capturile prezentate mai sus, sunt printre cele mici spre medii, când vorbim despre locatarii Complexului Acvatic Moara Vlăsiei 2. Dincolo de veșnicele discuții pescuit pe sălbatic versus pescuit pe bălți, care ies mereu cu scântei pe grupurile de pescari, această partidă, pentru noi, chiar reprezintă un progres.
     Nu sculele de mii de euro, nu aroganța față de ceilalți camarazi și nu neapărat kilogramele peștilor îți consolidează imaginea de pescar. Ci pasiunea și respectul, capacitatea de a absorbi sfaturile și ponturile oferite cu zgârcenie de cei pricepuți, abilitatea de a citi printre rânduri și de a tace ca peștele atunci când trebuie doar să asculți, priceperea de a descifra informațiile gratuite oferite de natură, dorința de a ieși la pescuit și de a aplica și testa toate cele dobândite! Abia atunci poți spune că ai evoluat un pic, dar rămâi decent și alert, ciulește urechile pentru că nu știi ce provocare îți poate rezerva următoarea partidă!

Apreciem faptul că mergi pe selecție și că uneori, din plaja aceasta imensă a Fish Vlogging-ului, ai ales să interacționezi și cu noi!
Dacă te identifici cu acest tip de conținut, abonează-te la canalul MMA Fishing Team și astfel vei susține acest proiect pe termen lung. Aprecierile tale ne motivează să continuăm și vom încerca să te răsplătim cu conținut de calitate! Te așteptăm cu bonton pe ponton!
FIRE ÎNTINSE! ȘI NU UITA! APA TRECE, PEȘTELE RĂMÂN! RĂMÂI PE PATUL DE NADĂ!

Contact / Autori:   MIHAI ALIN ION  |  MARIUS MARIAN VOINEA  |  Publicat pe 13.05.2023   |   Navighează:   HOMEPAGE