King Lake! Baltă Nouă pentru Pescarii de Crap!

MMA Fishing Team - La pescuit cu prietenii


         Personal am redescoperit plăcerea de a pescui pe fosta Baltă Ciocârlia 3, care, după doi ani de pauză a îmbrăcat haina nouă a unui lac pe care se pescuieşte exclusiv în regim Catch and Release. Pot spune că transformarea este una spectaculoasă. Driluri surpriză, peşti nervoşi, tupeişti în sesiunea foto-video, condiții foarte bune, în continuu upgrade, o administrație care a gândit lucrurile pe termen lung. Sincer abia aştept să revin. Sunt convins că în scurtă vreme King Lake va fi trecut pe apelare rapidă şi în telefoanele pescarilor de top. Pentru că zilele noastre libere s-au aliniat astfel încât să putem organiza partida în timpul săptămânii, am prins lacul destul de liber și ne-am putut orienta către "capătul de baltă" cum se spune. Cunoșteam locația din partidele avute în anii anteriori. Pe atunci se intitula Balta Ciocârlia 3 - Pescuit Sportiv cu posibilitate de reținere. Însă cum profilul lacului s-a schimbat, locul acelui banner a fost luat acum de indicatorul King Lake, probabil cea mai nouă locație destinată pescuitului la Crap în regim Catch and Release din România.

         Vis a vis se află și indicatorul de localitate - Comuna Ciocârlia, Județul Ialomița. Am ajuns relativ foarte repede, pe ruta Buzău - Urziceni sunt aproximativ 40 de Km până la locație. Ne-am instalat în tihnă și sub influența a două beri reci descăpăcite cu violență, am trasat rapid strategia de filmare a noului videoclip La Pescuit cu Prietenii. Cealaltă strategie, pentru prins crapii, este secretă chiar și pentru noi, ca de fiecare dată, însă, ca de fiecare dată, curge de la sine. Berea mai mult, strategia mai puțin. Dar să revenim cu picioarele pe ponton. Iată cum a decurs partida noastră!




Welcome to King Lake! Versiunea Beta 2.0!
Condiții de top, într-un continuu Upgrade!MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Parcarea este monitorizată video 24/24.
Lângă administrație se află Iazul cu Pești!MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Fără să mai stăm prea mult pe gânduri,
Am votat instalarea pe capătul de baltă!MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Babic picant, tradițional din zona Buzăului,
Irigat din belșug cu Whiskean de la Finu!MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Sunetul stației ne întrerupe ospățul!
Primul Run! Primul Drill! Primul Crap!MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Ne trezim în aburii unei cafele tari la ibric.
Răsăritul. Și Cald și Frig! În același timp!MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Preparăm ghinde Snowman pentru mustăcioși!
Cârlig Razor 8, Boilies Bucovina 20, Pop-Up 16!
Ora 11 Fix! Prima victimă. Crap de 10.43 Kg!
Personal Best Alin, încă valabil pe King Lake!
Ora 11:12! A doua victimă. Salonta de 8.40 Kg!
Personal Best Marius, încă valabil pe King Lake!
Ora 11:30! A treia victimă. Crap de 8.60 Kg!
Meniul preferat de către Crapi - Boilies Căpșună!
O partidă antrenantă, solicitantă dar distractivă!
Viitorul sună bine! Vom reveni pe King Lake!
Un Ciortan tupeist pe final de partidă,
Ne reamintește de pescuitul pe Ciocârlia 3!




         Lucrările erau încă în toi când am ajuns noi, de aceea am căutat să obținem cadre de filmat cât mai ferite de zonele unde se muncea de zor. Impactul este mare când totul este pus la punct și nu am vrut să dezvăluim prea multe. Însă, din momentul în care citiți acest articol sau vizionați clipul garantat veți putea merge să vizitați varianta King Lake Beta 2.0, cu update-uri zilnice! Procedura standard, conform regulamentului, am descărcat bagajeria, am dus mașina în parcarea special amenajată, am așezat cele trei lansete permise și trepiedul pentru a surprinde orice fază interesantă a partidei de pe Standurile 22 și 23, rezervate pentru 24 de ore de către renumiții pescari de la MMA Fishing Team ale căror nume ne scapă! De reținut faptul că am ales să nu nădim deloc până la primul semn al peștilor. Sunt locatari nou - veniți și nu știm cum reacționează. Am pescuit în scară, căutând crapii. Crapii se deplasau tot în scară, căutând să nu fie căutați. Ne-am evitat unii pe alții până pe la ora 2 noaptea când stația a dat trezirea! Primul mustăcios venit la drive-in-ul MMA, a cântărit doar 4 Kg.

         Printre altele, pe timpul nopții am bibilit la niște Ghinde Snowman, realizate din bază boilies tare Bucovina, cu aromă de căpșună și bilă flotantă din pop, 14 mm, de culoare portocalie, de la Addicted Baits, cu aromă de ananas. Am atașat ghindele la Cârlige Razor numărul 8, cu fir textil de 0,30 de la FL, pe riguri de 15 cm. Echilibrarea ansamblului s-a făcut din ochi și spre surprinderea noastră a și funcționat. Începând cu minutul 5 puteți parcurge pas cu pas partea de atelier a rigurilor pe care le-am folosit. Pentru că primul Crap al partidei a mușcat exact la Ghinda cu pricina, am adoptat teoria conform căreia ceea ce funcționează nu trebuie schimbat! Un alt aspect de menționat ar fi faptul că pe timpul zilei, am scurtat lungimea forfacului cu vreo 2 centimetri. Posibil ca această adjustare să ne fi adus pe saltea capturile mai mari. Până la o nouă aventură, noi vă dorim - Fire Întinse! - și vă lăsăm în compania clipului de mai jos!


Iată cum a decurs partida noastră!



Contact:   MIHAI ALIN ION  |  MARIUS MARIAN VOINEA
Publicat la: 13.05.2023 | Navighează:   HOMEPAGE  |  SUS