Fail Compilation în Pescuitul la Crap 2022

MMA Fishing Team - La pescuit cu prietenii


         Pe lângă experiențele și poveștile adunate pe malul lacului, am păstrat din anul 2022 și o arhivă de clipuri cu partide de pescuit mai puțin reușite. În acel moment, materialul captat nu a fost suficient pentru editarea unui episod întreg, însă acum, la final și început de an, puse cap la cap s-au așezat frumos într-o compilație de partide de pescuit la crap, de genul fail compilation, aproape de lampă! Scenele au fost filmate pe locații diverse, cu sau fără reținere, dintre care amintim Balta Lunca Mihăilești, Balta Plină Movilița, Moara Vlăsiei 2, Balta Ileana Răzoare și desigur Lacul Nucetu și Bazinul Piscicol Creața 3. Deși filmările au fost făcute la rece - pasiune și bere rece, editarea este făcută la cald - pasiune și vin fiert! Până la noi aventuri vă dorim Fire Întinse în noul sezon! Iată cum au decurs partidele noastre!

         Maimuțoi de pluș, jucării fosforescente, șosetele de prins crap, fesul cel negru, urări, proverbe și zicători răstălmăcite și lista poate continua! Spre amuzamentul vostru facem referire la un articol mai vechi în care am dezbătut mai pe larg, în stilul nostru caterincos, Miturile și Superstițiile în Pescuit! Revenim însă la această partida de pescuit, vă fac legătura cu Pontoanele 7 și 8, de pe Lacul Nicmar Clinceni, unde am pescuit împreună cu partenerul Marius, celălalt "M" din MMA, pentru 24 de ore! Iată cum a decurs partida noastră!
După experiența negativă a primului concurs,
Revenim pe ponton la pescuitul de agrement!MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Din prima câte două lansete la apă!
Cu ghindele norocoase pe fluorocarbon.MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Un motan ne urmărește cu deosebit interes!
Ulterior am aflat că face parte din Staff!MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Am nădit puțin, măcar de pofta peștelui.
Două paturi de nadă, 1 la stuf și 1 la baliză.MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Mixuri de boilies diferite între pontoane,
Alune tigrate, semințe și porumb fiert.MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Reminder! Pescuim pe Lacul Nicmar Clinceni.
Partidă de 24 de ore, pe Pontoanele 7 și 8.MMA FISHING TEAM - LA PESCUIT CU PRIETENII
Pentru a localiza mustăcioșii din apă,
Am apelat la mustăciosul de pe mal!
Se ivește însă un alt soi de mustăcios!
Noapte albă cu trăsături de somn pitic!
Dar cu ce rămânem între apus și răsărit?
Cu o cafea tare, servită pe malul lacului!
Cu imaginea dezolantă a plasei de minciog,
Care parcă plânge cu lacrimi reci de rouă!
Cu misiunea clară ca la următoarea vizită,
Să rumegăm mai cu folos semnele naturii!
Cu o nouă poveste pescărească marca MMA,
Cu tot felul de mustăți însă nu și de Crap!
         Personal sunt mulțumit de ceea ce oferă acest lac în materie de capturi și pot afirma fără să fiu lipsit de modestie că am avut rezultate în fiecare partidă desfășurată pe Lacul Nicmar, cu excepția acesteia. Ce-i drept este abia partida cu numărul trei pe această locație. Nu a fost să fie, cam pe tot lacul nu numai la noi. Demoralizant însă pentru colegul meu Mihai Alin, celălalt "M și A" din MMA, care nu a reușit încă să spargă gheața Clinceniului! Din cele trei partide desfășurate aici, în prima partidă chiar Am intrat în Clinci-eni cu Crapii de Nicmar! Am reușit să zdruncim un pic Carpometrul MMA și să duc cifra capturii Personal Best la 9.74Kg la Crap Salonta respectiv 9.60Kg la Crap Românesc. Însă nu trăim din amintiri ci trăim cu amintiri. Cu bune și cu mai puțin bune, o ieșire rămâne o ieșire. Pentru că s-a și nimerit să organizăm această partidă imediat după Concursul de pe King Lake, am fost mai pregătiți ca niciodată, până-n dinți, de la cel mai mic cârlig până la ultima bilă. Am ales și două pontoane care în condiții normale produce pește, pe lângă organizarea și strategia personală am studiat și sesiuni ale altor colegi care au vizitat lacul, precum Baltacul, Pescarii Lu` Peste și alții. Speram la o noapte albă cu mustăți de crap însă singurele mustăți prezente pe zonă, în ordinea mărimii și a importanței au fost mustățile lui Alin - aici adăugăm și barba în caz că deviem discuția către carasul cu barbă - mustățile motanului care ne-a dat o lăbuță de ajutor în a toarce firul poveștii, și în ultimul rând mustățile tiptiloase ale somnilor pitici care au acaparat zona de pescuit, patul de nadă, firele, bilele de cârlig, pop-up-urile, plasticele, atenția și răbdarea noastră, plăcerea de a pescui!

         Chiar sunt curios să aflu dacă există vreo metodă de a deselecta somnii aștia pitici, prin modificări aduse la nivelul monturilor sau prin componența nadelor și momelilor de cârlig. Ne poți scrie în comentarii pe Canalul de Youtube - MMA Fishing Team dacă ai pățit sau dacă ai vreun pont valabil! Berea o dăm noi! Ca să mai facem și un pic de haz de necaz, ia-o și noteaz-o pe asta, originală MMA, cu drept de autor pe ea! "Fie Somnul cât de mic, dar să nu fie Pitic!" Până la o nouă aventură, noi vă dorim - Fire Întinse! - și vă lăsăm în compania clipului de mai jos!


Iată cum a decurs partida noastră!Contact:   MIHAI ALIN ION  |  MARIUS MARIAN VOINEA
Publicat la: 14.01.2023 | Navighează:   HOMEPAGE  |  SUS